2012. október 29., hétfő

Egyszer mindennek vége...

Kedves Olvasó!

Levelem épp Neked szól ki olvassa. Elmesélem hétvégém rövid történetét és meglátod, milyen érdekes is volt.
Sok szervezés és készülődés előzte meg az Eszperantó Fesztivált. Mindenki vállalta a csoportból amit vállalt és igyekezet részt venni minden előkészületen. Izgalommal telve érkeztünk meg a TÁK-ba péntek délután. Kíváncsiság hajtott mindenkit, hogy milyen is lesz az ismerkedős est, milyenek lesznek az előadások vajon a városi játékokat tényleg el fogja-e mosni az eső, mint ahogy azt az előrejelzés mutatta....

...és egyszer csak vége lett!

Olyan gyorsan pörögtek a percek, az órák. Észre se vettük és már a Záporban ültünk és nevetgéltünk. Megilletődve igyekeztünk kommunikálni a számunkra még ismeretlen nyelven, de sikerélmény volt bőven. Hihetetlen nyílt emberekkel hozott össze a sors akik vidámságukkal minket is felvillanyoztak és egy hihetetlen szép hétvégét tölthettünk el együtt.

Szeretnék az eszperantó specializáció nevében köszönetet mondani Pataki Zsófinak, aki időt és energiát nem sajnálva segített nekünk a szervezésben. A Juhász Gyula Pedagógiai Kar Felnőttképzési Intézetének eszperantó specializációs tanárainak Újvári Editnek és Joóné Ladányi Ildikónak. Azoknak akik előadásukkal színesítették programunkat Ruslan Mavljudov, Poór Veronika, Dorota Rodziamko, Orbán Imre és Nagy Katalinnak. És nem utolsó sorban Tóth Árpádnak a hangulatos gitárelőadásért.

Reméljük mindenki jól érezte magát és hazavitt egy csepp Szegedet magával és számtalan boldog emléket!

Üdvözlettel az eszperantó specializációs szervezők.:)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése